Senaste från bloggen

På LNS-bloggen får du karriärtips, lära dig om relevanta ämnen och goda råd för att växa personligt & professionellt.
.

What’s legaltech worth without proper soft skills in place?

Legal Network of Sweden, together with maigon.io - Sweden’s leading legal AI company - invite you to join us exploring soft skills that can propel your innovation initiatives to success.
läs mer

Hur visar du dina juridiska färdigheter i en arbetsansökan?

När du söker om jobb hos en advokatfirma så kommer de ha vissa krav på personen de söker efter – vare sig du är praktikant eller yrkesverksam. Men hur kan du då avgöra vilka typer av egenskaper som den specifika byrån eller firman letar efter så att du kan fokusera på vad du bör prioritera att visa upp i ditt CV?

läs mer

Unga advokater söker bättre balans mellan arbete & fritid

Som advokat kommer tempot alltid att vara högt. Även under studierna pressas man ständigt till att leverera och utvecklas för att formas in i sin yrkesroll. Samtidigt lär man sig snabbt att passionen för advokatyrket och att hjälpa människor är det som ständigt driver en framåt och motiverar.

läs mer

Soft Skills - framtidens framgångsfaktor

Kunskap går oftast att mäta. Men för många juridiska uppgifter krävs mer än praktisk kunskap. I framtiden kommer det bli ännu viktigare att hitta personer med de rätta mjuka egenskaperna - "soft skills".

läs mer

7 tips för ett bra CV

Vi ger dig 7 tips på hur ett bra CV bör vara utformat som jurist, som kan leda till bättre möjligheter att landa drömjobbet.


läs mer