Bli vår partner

Legal Network of Sweden bygger ett talangnätverk som bidrar till att minska gapet mellan juristprogrammen och arbetslivet. Hos oss får du lära känna framtidens jurister, skapa nya möjligheter och bli en framstående arbetsgivare.


Legal Network of Sweden arbetar mot att säkerställa att morgondagens jurister kan möta mer komplexa juridiska utmaningar än någonsin tidigare, och samtidigt forma framtidens juristbransch. För att uppnå det, måste vi säkerställa att morgondagens jurister utvecklar rätt kompetenser.

Vi tillåter våra medlemmar att få kontakt med arbetslivet tidigt i karriären, och är övertygade om att de relationer som växer fram från vårt nätverk tillför ett kvalitativt utvärderingselement (för båda parter). I en enda databas, har byråer och företag ett samlat nätverk av kandidater, med utrymme för att dela, bygga och skapa nya ingångsporter till talangmarknaden.

Med våra premium-partners erbjuder vi även talang- och mentorskapsprogram som ger ett helt nytt ramverk för att leda och stärka framtidens juristbransch.

EXKLUSIVA MÖJLIGHETER TILL VARUMÄRKESBYGGANDE

På ett annorlunda, nytänkande och modernt sätt har ni möjlighet att stärka ert employer branding och hålla kontakt med de bästa talangerna i hela Sverige.

Våra partnerföretag marknadsförs i sociala medier för att stärka vår gemenskap av juridikstudenter. Vi kan också hjälpa till att attrahera juriststudenter till olika evenemang på byrån.

Vi är otroligt stolta över våra medlemmars ambition, mod och kunskap, då de ständigt uppnår sina mål– i vårt nätverk och utanför.

Samarbetsmodeller
Premium-partner  
  • Talangprogram
  • Tillgång till premium-material på plattformen.
    Branding på vår plattform, hemsida & sociala medier.
  • Fri tillgång till jobbannonsering.

Våra samarbetspartners

Kontakta oss för mer information. Skicka ett mail via formuläret nedan eller maila oss på: info@legalnetworkofsweden.com

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.